• Vrijblijvende aanvraag

  Wanneer u meer informatie wenst, de beschikbaarheid wilt opvragen, of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen.
  Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacten.


  Contactgegevens:

  E-mail     :  c_duifh@hotmail.com 
  TIP: Bekijk ook eens onderaan deze pagina ons gastenboek,
          of deel uw vakantie-ervaringen met ons!!

  Boeking / informatie verzoek

  *

  Gegevens aanvrager

  *
  *
  *

  Gegevens boeking

  *
  BEVEILIGING


  Gastenboek laatste 3 berichten

  Gerrie Anne - 03/12/2019 15:32:24
  In mei 2019 hebben wij onze vakantie doorgebracht in Huize Céline. Een gezellig ingerichte woning met een fantastisch uitzicht. Cees was deze periode in de buurt en sprong geweldig in op onze wensen. Wat een gastvrijheid. Wij komen graag nog eens terug.

  Arie-Jan en Marianne - 12/08/2017 09:22:43
  Van 22 juli tot 5 augustus 2017. We kwamen aan in een goed schoongemaakt huisje. Gezellig ingericht . Prachtig terras met zicht op een dal met in het midden een kerk. Volop wandelmogelijkheden. Een nieuwe uitkijktoren vlak achter het huisje. Ongeveer 1,2 km lopen en klimmen. Volop goede restaurants. Hebben we in het gastenboek omschreven. Prachtige dierentuin op 30 km. Vanuit de dierentuin kan je ook een safaririt maken per bus voor slechts 1,50 e . De woonkamer is helaas erg klein en nodigt niet uit tot grote families. Wij waren met zn tweeen en dan is het goed te doen. De houtkachel maakt het snel warm. Kortom, een prachtige locatie, een fijn huis. Wanneer je houdt van stilte, dan is dit de plek om tot rust te komen.

  Familie Mekking - 08/08/2017 11:18:15
  2 weken lang mochten we genieten van het prachtig huis Anneke, werkelijk van alle gemakken voorzien. Rust, dat is vooral wat alles uitstraalt. Zeker ook het uitzicht naar alle kanten. prachtig. Als je een beetje geluk hebt, zie je de reetjes lopen. Je wandelt zo de bossen in met diverse spottersplaatsen en ook uitkijktorens in de omgeving. Of een stevige wandeling naar Trutnov, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Ook betaalbare restaurantjes en een pizzeria. Binnen een uur rijden diverse prachtige bezienswaardigheden. Ook de dierentuin met safari is een aanrader. Kort samengevat, Een vakantiehuis zoals je ze niet vaak tegen komt; we hebben genoten, zowel van het huis alsook van de omgeving.

  Bekijk alle berichten  Voeg bericht toe